Magamról

Hercsel Tamás vagyok. Egy örökbefogadott cica és kettő örökbefogadott keverék kutyus gazdija. A második kutyánk örökbefogadása után eljött az idő, hogy a tanításban is segítséget kérjek. Sajnos nem igazán tudtam eligazodni a különböző oktatási irányzatok között.

2020 szeptemberében ismertem meg a Láthatatlan Póráz Módszer & Programot a Dömötör Júlia által szervezett "Én a szuper tréner" nevű oktató képzésen.

Hiszek abban, hogy a kutya választja a gazdit, azaz a kutyáink nem véletlenül toppannak be az életünkbe egy bizonyos ponton, akik azért jönnek, hogy segítsenek nekünk. A saját kutyáim segítségével megtanultam, hogy a munkát csak együtt lehet elvégezni, és ez a munka igenis meghozza a gyümölcsét. Amint leraktam az elvárásaimat és kedvességgel, türelemmel álltam a kis kedvenceimhez, a tanulás minősége is megváltozott.

A célom az, hogy a megszerzett tudással segíteni tudjak minél több gazdinak, hogy olyan kapcsolatot tudjanak kialakítani a kutyájukkal, amilyet szeretnének és boldog életet éljenek együtt.