Vélemények

Leonie és Susie

I would recommend Tamás to anyone who is looking for a calm and patient dog trainer who is looking at the dog from their point of view. I took the 10 week course with our 1,5 year old dog and I was surprised on how eager our Susie was to learn and go through the exercise. Susie is now listening better, especially when it comes to barking when someone walks by our property and just loves going for walks. I am more relaxed now and feel like I understand her behavior much better. Thank you for the course and keep up the fantastic work!

Inna, Krisztián és Zefir

Nagyon szívesen ajánlom Tamást mindenkinek! Nálunk csodát tett, pedig kemény diók voltunk. Az egész tanulási folyamat élvezetes nem csak a mi, de a kutya számára is! Zefír (a kutyám) egy makacs, HANGOS, energiától szétrobbanó kutya volt. Tamás segítségével elértük, hogy alig várja, hogy gyakoroljunk és az energiáit pozitív módon adhassa ki.Tamás nem csak a kutyának, de a gazdinak is segít az egészséges és harmonikus kapcsolat kialakításában.Nagyon köszönjük!

Nóra, Roland és Berci

Mindenkinek ajánljuk a Tamást Egy kölyök magyar vizslával vágtunk neki a 10 alkalmas tréningnek. Az első alkalommal átbeszéltük a számunkra fontos dolgokat, így a 10 alkalom során ezekre tudtunk összpontosítani. Mindig türelmes volt a kutyushoz és a gazdihoz is. Az eredmény pedig felülmúlja a várakozásainkat. A feladatokat a kutya lelkesen csinálja a későbbi finomításhoz pedig tanácsokat is kaptunk. Köszönjük Tamásnak ezt a 10 alkalmat és türelmét

Rebeka, Margit és Albi

Tamás remek munkát végzett egy 10 alkalmas, egyéni tréning keretében a kutyusunkkal. A mindennapokban jól alkalmazható támogatást kaptunk saját, egyéni problémáink megoldásához. Albi és vele együtt mi is nagyon sokat tanultunk és fejlődtünk, megismertünk új lehetőségeket, új eszközöket, más aspektusból látni adott helyzeteket. Segítségével elindultunk a jó úton és haladunk előre, köszönjük!